Afwezigheidsmelder aanzetten

Om een automatisch antwoord in te stellen bij afwezigheid moet je inloggen op de webmail.

Klik in het webmail account op “afwezigheidsbericht”. Hier kun je de melding instellen.

Zorg dat de volgende velden minimaal ingevuld zijn voor het antwoordbericht:

• Onderwerp
  • Inhoud
  • Start tijdstip
  • Eind tijdstip
  • Status van melder. Aan of uit
  • Mijn emailadressen: Gebruik hiervoor de knop “Vullen met al mijn adressen”

Optioneel. Actie voor inkomend bericht. Kun je de inkomende e-mails tijdelijk doorsturen, bewaren etc.

Klik op opslaan en melder is ingesteld.

** HET IS RAADZAAM OM JE AFWEZIGHEIDSMELDER TE TESTEN ZODAT JE WEET OF ALLES GOED IS INGESTELD.